چهــره بــه چهــره

خدا اینجاست

چهــره بــه چهــره

خدا اینجاست

جوانرود موقعیت جغرافیایی، پیشینه تاریخی و آینده پیش‌رو:

                                         "بهــــار جوانرود" 

      

شهر جوانرود در فاصله 610 کیلومتری جنوب غرب تهران و 86 کیلومتری شمال غرب کرمانشاه واقع شده است. هم‌اکنون جوانرود از طرف غرب به شهرستان ثلاث باباجانی، از شرق به روانسر، از شمال به پاوه و از جنوب به دشت ذهاب متصل می‌باشد.

 جوانرود یکی از شهرهای قدیمی کرمانشاه است و نامش به بیش از 350 سال گذشته بر‌می‌گردد. جوانرود همان شهریست که حمدالله مستوفی در کتاب (نزهة‌القلوب) از آن بنام (آلانی) یاد کرده است که هم‌اکنون پارک هلانیه که باقیمانده باغات قدیم جوانرود است مرتبط به همان نام آلانی می‌باشد. حمدالله مستوفی از آلانی به‌عنوان قصبه‌ای معتبر با آب و هوایی خوش و شکارگاههای خوب و ناحیه‌ای با محصولات غلات نام برده است.    

    

 

                                             "نمایی از بازارچه مرزی جوانرود"

جوانرود در سال 1607 هـ.ق از طرف مغرب به شهر زور در عراق، از جنوب به دشت ذهاب کرمانشاه، از طرف شرق به روانسر و از طرف شمال به اورامان متصل بود. در دوره شاه طهماسب صفوی جوانرود بیش از صد قریه داشت و در اطراف آن نیز قلعه‌هایی وجود داشته است و صفی‌خان‌سلطان‌گوران‌میرضیاالدینی والی آن بوده است و به‌مدت 80 سال حکمرانی جوانرود در قلعه صفی‌آباد (روستای صفی‌آباد کنونی) را به عهده داشت، وی چندین قلعه در اطراف جوانرود بنا نهاد و بر خرابه‌های آلانی مسجد و مدرسه و بازار ساخت. نام قلعه جوانرود (قه‌لای‌جوانرو) بر گرفته از قلعه‌های حکومتی متعددی است که در اطراف جوانرود در چندین قرن اخیر توسط حکومت‌های محلی بنا نهاده شده است و خود نام جوانرود می‌تواند برگرفته  از نام چهاررود (چوار رو) که چهار رودخانه در اطراف منطقه جوانرود بوده‌اند باشد.  

      

                                               "زیبایی خیره کننده غار قوری قلعه"

در دوران افشاریه و زندیه حکومت جوانرود در دست برادر و فرزندان صفی‌خان بود و در دوران قاجاریه امان‌الله خان والی حکومت جوانرود را به پسرش محمدصادق واگذار کرد. در گذشته حکومت جوانرود جزء بلوک هیجده‌گانه سنندج و از طرف والیان اردلانی اداره می‌شد، اما حاکمان اصلی جوانرود جاف‌های جوانرود(بیگ‌زادگان) بودند که مشروعیت خود را از طرف عامه مردم و یاسای ایلی می‌گرفتند. حکومت جوانرود بعد از سال 1320 هـ.ق به یکی از بیگ‌زادگان جوانرود واگذار شد.  

      

                 "شهر پاوه در میان انبوه جنگلها"                                    "طاق‌بستان در شب"

جوانرود دیار فرزانگانی چون خانای قبادی، مولوی کرد، کیفی کوره‌یی و ... به دلیل نزیدک بودن به مرکز استان و برخورداری از چشم‌اندازهای طبیعی دلپذیر، نزدیکی به طاق‌بستان و بیستون کرمانشاه، غار قوری‌قلعه و سراب دیدنی روانسر،شهر تاریخی پاوه و نیز داشتن بازارچه مرزی با انواع و اقسام کالاهای آن و مردمان خونگرم می‌تواند شاهد حضور جمعیت کثیری از هموطنان برای دیدن و سیاحت و خرید از بازارچه مرزی باشد.  

    

                        "سراب زیبای روانسر"                                                  "کتیبه تاریخی بیستون"

به امید اینکه با عنایت ویژه مسئولین شاهد فعال شدن بازارچه مرزی و تبدیل آن به منطقه آزاد تجاری باشیم، که فعال شدن این بازارچه نقش بسزایی در رشد و توسعه اقتصادی این منطقه خواهد داشت و سبب رونق گرفتن گردشگری در منطقه خواهد شد. 

    

                                                                "شاهو مظهر سربلندی"

شروع پذیرش آگهی تبلیغاتی در وب‌سایت بازارچه مرزی جوانرود

 

بازارچه مرزی جوانرود طی چند سال گذشته بدون استفاده از روش‌های نوین تبلیغاتی توانسته روند رو به رشد خوبی را داشته باشد، اما نباید فراموش کرد که دنیای امروز دنیای تکنولوژی و فناوری اطلاعات است و هر کس خصوصا در زمینه تجارت نتواند از این امکانات استفاده کامل ببرد مطمئنا از جرگه رقابت باز می‌ماند. 

وبسایت تبلیغاتی ویژه بازارچه مرزی جوانرود نیز به همین منظور شروع به فعالیت نموده است؛ که فروشندگان محترم میتوانند تبلیغات مربوط به اجناس و فروشگاه خود را این صفحه قرار دهند. 

تبلیغات به چهار شکل می‌باشد: 

1- یک ماهه.

2-شش ماهه. 

3-نه ماهه. 

یک ساله.  

تبلیغ ثابت (6 ، 9 و 12 ماهه) در قسمت صفحات پیوستی سایت که در قسمت اصلی تبلیغات بازارچه با اسم دلخواه شما ثبت می‌شود و این نوع تا پایان زمان مقرر بر روی سایت در جای ثابتی قرار دارد، از ویژگیهای این نوع داشتن آدرس اینترنتی مخصوص به خود قابل استفاده در کارتهای تبلیغاتی، قابلیت تغییر و به‌روز رسانی مطالب،نداشتن محدودیت مطالب تبلیغاتی تا 20 سطر و 5 عکس، محل تبلیغات ثابت می‌باشد. 

جدول هزینه تبلیغات برای هر یک از حالتهای ذکر شده:

مدت زمان تبلیغات

هزینه تبلیغات

یک ماه

5000 تومان

شش ماه

20000 تومان

نه ماه

25000 تومان

یک سال

30000 تومان

جهت سفارش تبلیغات خود با شماره 09187238063 تماس بگیرید.

جهت ورود به سایت بازارچه اینجا کلیک کنید.


آغاز به کار وب‌سایت بازارچه مرزی جوانرود

هموطنان گرامی در این سایت اطلاعات کافی درباره بازارچه مرزی جوانرود ؛ آدرس و تلفن فروشگاهها و مراکز تجاری بازار، کالاهای موجود در این بازار ، مهمانسراها و مجتمع‌های تجاری ، پارک و فضای سبز و سایر نیازمندیهای مسافرین گرامی در اختیار شما عزیزان قرار می‌گیرد. 

همچنین شما می‌توانید در قسمت پایین سایت قیمت به روز انواع ارزهای معتبر جهان و نیز وضعیت آب و هوای کرمانشاه را دریافت نمایید.  

وب‌سایت بازارچه مرزی جوانرود (اطلاعات خرید)

 صفحه تبلیغات بازارچه مرزی جوانرود

بازارچه مرزی جوانرود

دریافت اطلاعات کامل درباره بازارچه مرزی جوانرود و اجناس و فروشگاههای این بازارچه در آدرس: 

صفحه اینترنتی بازارچه مرزی جوانرود  

در این صفحه می‌توانید به اطلاعات مربوط کلیه کالاهای موجود در بازارچه جوانرود و آدرس و شماره تماس فروشندگان ثبت شده دست یابید؛ همچنین نقشه راهنمای شهر جوانرود برای راحتی حال مسافرین گرامی، وضعیت امروز و دو روز آینده  آب و هوای کرمانشاه و قیمت روز ارزهای معتبر جهان از جمله خدمات این سایت برای مهمانان و مسافرین محترم می‌باشد.

همچنین فروشندگان محترم نیز جهت اطلاع از نحوه تبلیغات اجناس خود می‌توانند به همین آدرس مراجعه نمایند و با شماره تلفن 09187238063 تماس بگیرند.

نظر دانشمندان بزرگ جهان در علوم مختلف در مخالفت با نظریه داروین

در این مورد ترجمه خلاصه بیانیه پانصد نفر از دانشمندان علوم تجربی تقدیم می‌شود:

بالغ بر 500 اندیشمند دارای مدرک دکترا، بیانیه‌ای را امضاء کردند که بیانگر تردیدشان نسبت به فرضیه تکامل داروین می‌باشد.

در این بیانه آمده است: «ما در لحاظ کردن پیچیدگی حیات موجودات زنده، ادعای قابلیت جهش اتفاقی و انتخاب طبیعی را، فاقد قطعیت می‌دانیم. بررسی دقیق مدارک و اسناد در رابطه با فرضیه داروین بایست مد نظر قرار گیرد.»

فهرست 514 امضاء کننده، مشتمل بر دانشمندان ایالات متحده و آکادمی ملی علوم روسیه می‌باشد. عمدة امضاء کنندگان عبارتند از: 154 زیست‌شناس، 76 شیمی‌دان و 63 فیزیکدان.

امضاء کنندگان بیانیة مذکور، رسالة دکترای خود را در علوم زیست شناسی، فیزیک، شیمی، ریاضی، طب، کامپیوتر و رشته‌های وابسته ارایه کرده‌اند. اکثر آنها اساتید یا پژوهشگرانی در دانشگاههای معتبر می‌باشند از قبیل: MIT، دانشگاه کمبریج، UCLA، Smithsonian، Ucberkely، پرفیتون، دانشگاه پنسیلوانیا، دانشگاه ایالت اوهایو، دانشگاه جورجیا و دانشگاه واشنگتن.

مؤسسة دیسکاوری (Discovery Institute) اولین بار فهرست اختلاف عقیده با دارونیسم را در سال 2001 چاپ کرد. در آن زمان ادعا شده بود که «در حقیقت هر دانشمندی در جهان عقیده بر صحت فرضیه داروین دارد.»

طرفداران فرضیه داروین (دارونیست‌ها) همچنان ادعا می‌کنند که هیچ دانشمند مطرحی در فرضیه داروین شک ندارد و در اینجا فهرستی وجود دارد که 500 دانشمند مایلند که تردید خود را در رابطه با فرضیة داروین، به صورت متفق‌القول اعلام نمایند تلاش دارونیست‌ها برای سرکوب مخالفت و مباحثه با استفاده از مراجع قضایی، رسانه‌ها و انجمن‌های آکادمیک، در حقیقت باعث برانگیختن مخالفت بیشتر و تشویق دانشمندان بیشتری می‌شود که درخواست افزوده شدن به فهرست مخالفین را داشته باشند.

در واقع این فهرست رو به رشد دانشمندان مخالف بود که مؤسسه ما را تشویق کرد که وب سایتی را با آدرس www.dissentfromdarwin.org ارایه کند که پاسخی برای افراد جویای سوال باشد و نیز محلی برای دسترسی به فهرست، چه توسط عامه مردم و چه توسط دانشمندانی که تقاضای افزوده شدن نامشان به فهرست را دارند.[1]

     دانلود لیست دانشمندان امضا کننده بیانیه مخالف نظریه داروین(این لیست همواره در حال به‌روز شدن است)

http://www.discovery.org/scripts/viewDB/filesDB-download.php?command=download&id=660            

--------------------------------------------------------------------------------

[1] . ترجمه و تلخیص دکتر مجتبی توکلی، تنظیم سرکار خانم سحر شُمیل شوشتری.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اهواز، دانشکده توانبخشی.

منبع :آخرین نظرات دانشمندان در مورد نظریه تکامل چیست؟ مرکز تحقیقات قرآن کریم المهدی